Meer informatie over surflessen of surfkamp? Bel 06-28700632 of kom langs, Surfschool Paradiso, Uilenweg 8 in Lelystad.
Surfschool Paradiso logo
windsurfer

Surfschool Paradiso

Mag ik me even voorstelen?

Ik ben Olof Pauw, eigenaar van surfschool Paradiso en in 1983 ben ik begonnen met een eigen surfschool in Ter Aar. Na vroeger veel surfwedstrijden gevaren te hebben besloot ik van mijn hobby mijn beroep te maken.

Het eerste jaar ben ik begonnen op een camping met 12 surfplanken. Dit groeide na 2 jaar uit op een vaste locatie aan de Langeraarse plassen in Ter Aar. 3 jaar later moest ik noodgedwongen verhuizen naar Lelystad omdat de eigenaar andere plannen had met de grond waar mijn surfschool was gevestigd. Een aanvraag voor een surfschool in Lelystad werd ingediend bij gemeente en tot die tijd mocht ik zolang gebruik maken van een grote schuur op camping 't Oppertje aan ’t Bovenwater.

>> Bekijk hier de complete foto-slideshow van Surfschool Paradiso


Na zeven jaar wachten waren de vergunningen rond en werd op 2 juli 1994 Surfschool Paradiso een feit. 

Inmiddels is Surfschool Paradiso uitgegroeid tot een klein pretpark. Kano’s , catamarans, waterfietsen, skelters. In 2008 is er gestart met de aanleg van een skelter/schaatsbaan. In de winter van 2008-2009 kon er voor het eerst op deze schaatsbaaan geschaatst worden op natuurijs en in april 2014 werd er naast de skelterbaan ook een midgetgolfbaan geopend. Zo is er voor iedere leeftijd wat te beleven!

Ik zie u graag terug bij Surfschool Paradiso.

>> Bekijk de flyer van de surfschool [PDF 2mb]