Meer informatie over surflessen of surfkamp? Bel 06-28700632 of kom langs, Surfschool Paradiso, Uilenweg 8 in Lelystad.
Surfschool Paradiso logo
windsurfer

Kennismaking, introductiedag of schoolreisje?

Wilt u met uw school of vereniging een leuke actieve dag beleven in de vorm van een origineel teambuilding programma dan bent u bij Paradiso Lelystad aan het juiste adres! We ontvangen groepen van 20 tot 150 personen. Leuke spectaculaire land- en watersportprogramma's zorgen voor een geslaagde dag. Voorbeelden zijn: surfplankwerpen, catamaranestafette, surfbalance, kanoslalom en zeillijnbal
Kom een dagje sporten op het water leer windsurfen of catamaranzeilen. Met een klas of meerdere klassen teambuilding op het land en in het water van zeephelling tot catamaran estafette.

Schoolreisje het complete pakket: waterfietsen, midgetgolf, kanovaren, skelterbaan, meevaren met catamarans, suppen (standup paddling), zeephelling etc. Er is al een programma voor 25 leerlingen vanaf € 90,-.

>> Bekijk hier de complete foto-slideshow van Schoolfeesten


Er zijn vele combinaties voor uw schooluitje mogelijk. In overleg stellen we een avontuurlijk en spectaculair programma samen. U heeft de vrije keuze om deel te nemen aan verschillende land- en wateractiviteiten. Werken aan samenwerking en pure fun, alles is mogelijk om het schoolfeest tot een succes te maken.

>> Bel voor de mogelijkheden