Meer informatie over surflessen of surfkamp? Bel 06-28700632 of kom langs, Surfschool Paradiso, Uilenweg 8 in Lelystad.
Surfschool Paradiso logo
windsurfer

Midgetgolf

Kom nu ook midgetgolfen bij Surfschool Paradiso op onze 18 holes golfbaan, het familiespel van Nederland. Het parcours op de midgetgolfbaan is zeer gevarieerd en elke baan is voorzien van kunstgras. Het leuke van midgetgolf is dat elke baan wel een bijzonderheid heeft. De banen hebben hindernissen en obstakels in de vorm van loopings, bochten, tunnels, doolhoven of heuvels. Een gemiddeld rondje midgetgolf duurt afhankelijk van het aantal personen 1 tot 1,5 uur.

Kosten: € 5,00 per persoon (er is een pin apparaat  aanwezig). Iedere speler krijgt een golfclub en per groepje krijg je 1 bal. De midgetgolfbaan is geheel in de stijl van de surfschool.

>> Bekijk hier de complete foto-slideshow van Midgetgolf


Spelregels

De bedoeling van midgetgolf is dat je de holes met zo min mogelijk slagen aflegt. Uiteraard nodigt dit uit om competities te houden. Elke slag is een punt, maar hoe meer punten, hoe 'slechter' je speelt. Bij de eerste slag mag het balletje op een willekeurige plaats in het 'afslagvak' worden gelegd. Degene die na de 18 holes zo min mogelijk punten heeft is de winnaar!

>> Bekijk de tarieven