Meer informatie over surflessen of surfkamp? Bel 06-28700632 of kom langs, Surfschool Paradiso, Uilenweg 8 in Lelystad.
Surfschool Paradiso logo
windsurfer

Bedrijfsfeest of bedrijfsuitje?

Op zoek naar een bijzondere locatie voor een stoer en actief bedrijfsuitje? Wilt u met uw bedrijf of vereniging een leuke actieve dag beleven in de vorm van een origineel teambuilding programma dan bent u bij Paradiso Lelystad aan het juiste adres! We ontvangen groepen van 20 tot 150 personen. Spectaculaire land- en watersportprogramma's zorgen voor een geslaagde dag.
Voorbeelden zijn: catamaran zeilen, surfen, midgetgolf, kano varen, suppen, waterfietsen, handboog schieten, surfplankwerpen, catamaranestafette, surfbalance, kanoslalom en zeillijnbal.

>> Bekijk hier de complete foto-slideshow van Bedrijfsfeesten


Er zijn vele combinaties voor uw bedrijfsuitje mogelijk. In overleg stellen we een avontuurlijk en spectaculair programma samen. U heeft de vrije keuze om deel te nemen aan verschillende land- en watersportactiviteiten. Een programma waar men zo in kan stappen, u heeft o.a. de keuze uit: windsurfen, kanovaren, midgetgolf, waterfietsen, skelterbostocht, catamaranzeilen, suppen en een bbq of Italiaans buffet na afloop.

Wilt u nog een bepaalde waarde naar uw medewerkers uitstralen, dan kunnen we hier specifieke acitiviteiten voor inzetten. Werken aan samenwerking, pure fun of uitdragen waar u als bedrijf voor staat, alles is mogelijk om het bedrijfsuitje naar uw wensen samen te stellen.

>> Bel voor de mogelijkheden